Scheveningen

Scheveningen en Den Haag heeft vele bezienswaardigheden en activiteiten te bieden. Voor elke leeftijd is er veel plezier te beleven. Hieronder vindt u een kleine greep uit de mogelijkheden.

Scheveningen

Waar kun je nu beter van het weer genieten en lekker wandelen dan op het Scheveningse strand? In de haven van Scheveningen is het een drukte van jewelste, luidkeels krijsende meeuwen vliegen rond binnenkomende vissersschepen. U kunt een lekker visje kopen, heerlijk uit eten gaan in een van de vele eetgelegenheden of aan de haven. Het kan allemaal in Scheveningen!

Fun on the Beach

Zon, zee en strand vormen de natuurlijke top drie van Scheveningen. Op het vier kilometer lange strand wandelt u van het ene terrasje naar het andere, waarbij elk strandpaviljoen een eigen sfeer en lifestyle uitstraalt. Dit scala aan verschillende strandsferen maakt het Scheveningse strand avontuurlijk en afwisselend. Zo heerst er aan het Zuiderstrand de surfbeachkoorts. Het Noorderstrand bestaat uit trendy strandpaviljoens waar veel aan kite surfing wordt gedaan. Neem ook eens een kijkje bij Strandclub Colorado Charlie waar u naast een heerlijke menukaart of een uitgebreide barbecue ook gewoon kunt genieten van een heerlijk Mojito Cocktail bij het ondergaan van de roodgloeiende zon in de zee.
Houdt u van rust? Ga dan naar het Zwarte Pad en loop of fiets via het achterliggende duinengebied naar een rustig stukje strand.

Winkelen

Op zoek naar een luchtige outfit, trendy lingerie, een goed boek of gewoon even gezellig funshoppen? U vindt de leukste winkels rondom de trendy boulevard van scheveningen. In de Palace Promenade kunt u altijd terecht, zeven dagen per week.

Natuur

Bent u een echte natuurliefhebber? Rondom Scheveningen bevinden zich prachtige duingebieden waar u kunt wandelen, fietsen of zelfs paardrijden. Terwijl u geniet van de rust van deze natuurgebieden, kunt u de grote variatie aan flora en fauna bewonderen. Ook voor kinderen is er genoeg te ontdekken in de duinen.

Scheveningen by Night

Naast gezellig uitgaan is Scheveningen al van oudsher een theaterplaats. Het fraaie Fortis Circustheater is daar nog steeds getuige van. Ook het Steigenberger Kurhaus Hotel laat een oude traditie weer herleven en organiseert regelmatig concerten en belcanto”s.