Onze Kamers

Onderstaand vind u een overzicht van onze kamers.
Bent u geïnteresseerd in een van onze luxueuze suites, klik dan hier »

Compact Room: 1 a 2 pers | Vanaf € 45,00*

Gezellige kleine 1 tot 2-persoonskamer voorzien van een bed van 140 cm en een eigen badkamer. Compact kamers zijn voorzien van televisie, draadloos internet/wifi, een bureau en een kluisje. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en een föhn. Reserveer nu »

Deluxe Room: 2 pers | Vanaf € 59,00*

Luxueuze 2-persoonskamer voorzien van 2 bedden van 90cm en een eigen badkamer. Deluxe kamers zijn voorzien van een bureau, flatscreen tv, draadloos internet/wifi, eigen koelkastje en een kluisje. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en föhn. Reserveer nu »

Deluxe Outside Room: 2 pers | Vanaf € 69,00*

Luxueuze 2-persoonskamer voorzien een groot en zonnig balkon met daarbij een badkamer. Deluxekamers zijn voorzien van een bureau, flatscreen tv, draadloos internet/wifi, minibar en een kluisje. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en föhn.
Het balkon ligt op het zuid-westen en zorgt in de middag en avond voor een heerlijke zon. Reserveer nu »

Deluxe Room: 3 pers | Vanaf € 79,00*

Luxueuze 3-persoonskamer voorzien van 3 bedden van 90cm en een eigen badkamer. Deluxe kamers zijn voorzien van een bureau, flatscreen tv, draadloos internet/wifi, eigen koelkastje en een kluisje. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en föhn. Reserveer nu »

* Prijzen zijn exclusief ontbijt en exclusief toeristenbelasting. Prijzen variëren per seizoen of periode.